KPN Ervaringen 3-in-1 pakketHot

Vertel ons hoe het 3-in-1 pakket van KPN u bevalt. U kunt hier uw eigen review schrijven over de producten en diensten van KPN. Probeer dit zo uitgebreid mogelijk te doen. Vertel over je ervaringen met internet, televisie en telefonie. We zijn ook geintresseerd in hoe het overstap proces is verlopen. Was het makkelijk aan te sluiten? Reviews worden binnen 5 werkdagen geplaatst na controle door één van onze moderators.

Gebruiker score

Bekijk alle reviews van dit lid

Gemiddelde leden score van: 100 lid/leden

Gemiddelde score 
 
6.4
Levertijd 
 
7.1  (100)
Eenvoud installatie 
 
6.7  (100)
Snelheid internet 
 
6.3  (100)
Beeldkwaliteit televisie 
 
6.5  (100)
Algemene Tevredenheid 
 
5.4  (100)
Score (Hoger is beter)
Levertijd* 
Wat vond u van de levertijd van de producten en/of diensten?
Eenvoud installatie* 
Hoe verliep de installatie?
Snelheid internet* 
Hoe bevalt de snelheid van internet?
Beeldkwaliteit televisie* 
Wat vindt u van de beeldkwaliteit van digitale televise?
Algemene Tevredenheid* 
Wat is uw algemene indruk van de geleverde producten en diensten?
Commentaar*
    Vul a.u.b. de beveiligings code in.
 
 
KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-04-10 13:29:29Marina
Gemiddelde score 
 
8.8
Levertijd 
 
9.0
Eenvoud installatie 
 
7.0
Snelheid internet 
 
8.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
10.0
Algemene Tevredenheid 
 
10.0
Gereviewd door Marina    April 10, 2014

Ik was door KPN monteur 14-04-10 heel snel probleem opgelost en hij is klant vriendelijk. Goede service vind ik echt belangrijk!

KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-04-09 11:53:15Roel Timmer
Gemiddelde score 
 
5.4
Levertijd 
 
8.0
Eenvoud installatie 
 
8.0
Snelheid internet 
 
3.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
7.0
Algemene Tevredenheid 
 
1.0
Gereviewd door Roel Timmer    April 09, 2014

Gedurende laatste 2 jaar zwak signaal, veel storing, waarvan 2x langer dan 14 dagen. Begin dit jaar wekelijks tot dagelijks uitval signaal.
Ik ben overgestapt op Ziggo en geniet inmiddels van een maand storingvrij genieten.

KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-02-12 20:53:10FKP
Gemiddelde score 
 
10.0
Levertijd 
 
10.0
Eenvoud installatie 
 
10.0
Snelheid internet 
 
10.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
10.0
Algemene Tevredenheid 
 
10.0
Gereviewd door FKP    Februari 12, 2014

Alles top geregeld jongens!!! Zoals het hoort!

KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-02-06 18:12:14Ester
Gemiddelde score 
 
4.6
Levertijd 
 
9.0
Eenvoud installatie 
 
8.0
Snelheid internet 
 
1.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
4.0
Algemene Tevredenheid 
 
1.0
Gereviewd door Ester    Februari 06, 2014

40 mb besteld......een heel jaar lang maar 7 mb snelheid gehad, waardeloos. Alles bleef haperen. We moest een wifi versterker aanschaffen volgens KPN, maakte niets uit...weer geld weggegooid! Andere kanalen geprobeerd.....niets maakt uit. Wifi is heel zwak! En ja, we willen toch wifi.
Nu overgestapt op Ziggo! Hadden we voorheen ook, snelheid is super! We kunnen weer tv kijken en tegelijkertijd internetten. We missen alleen het onbeperkt bellen naar mobiele nummers....maar ja, je kunt niet alles hebben. Snelheid van het internet is toch wel heel belangrijk. KPN had wel een vriendelijke en gratis 24/7 klantenservice. Jammer dat de snelheid te laag was, anders was ik gebleven.

KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-02-02 14:58:01Mack
Gemiddelde score 
 
9.2
Levertijd 
 
9.0
Eenvoud installatie 
 
9.0
Snelheid internet 
 
9.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
9.0
Algemene Tevredenheid 
 
10.0
Gereviewd door Mack    Februari 02, 2014

Al jaren lang tevreden ADSL klant van KPN.
Sind 2 maanden over op glasvezel. Bevalt goed, geen storingen.

KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-01-29 18:20:36chris
Gemiddelde score 
 
3.4
Levertijd 
 
2.0
Eenvoud installatie 
 
7.0
Snelheid internet 
 
1.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
5.0
Algemene Tevredenheid 
 
2.0
Gereviewd door chris    Januari 29, 2014

kpn moet zich schamen,
alles in 1 pakket besteld voor thuis ( heb het al op de zaak), levertijd ten eerste duurde een maand, ongelofelijk lang moeten wachten. vervolgens de beloofde internetsnelheid (40mb) wordt totaal niet gehaald, heb een speedtest gedaan en kom maar tot 12 mb , wat ongelofelijk traag is. nu zit ik dus een jaar vast aan dit abonnement, maar zodra dit afgelopen is , stap ik meteen over naar een andere provider.

ten slotte, sinds kort is mijn mobiele abonnement afgelopen, heb een nieuwe abonnement afgesloten bij KPN voor een iphone 5s. ook hiervoor heb ik 2 maanden moeten wachten voor het abonnement inging, dus ik kreeg het toestel maar kon hem vervolgens 2 maanden niet gebruiken.

toen het abonnement eenmaal was ingegaan bleek er van alles met de iphone 5s mis te zijn.
ben naar KPN business center geweest en het probleem uitgelegd. niet alleen toonde de medewerker geen interesse in mijn probleem, hij kwam met het verhaal dat dit aan apple lag (mijn mobiel kon niet meer aan) en dat apple er alles aan doet om dit te verhelpen, tot die tijd krijg ik geen andere toestel. toen heb ik een uur moeten wachten tot mijn telefoon werd ge-reset, alles leek prima te gaan voor een uur tot mijn mobiel vervolgens weer uitviel en niet meer aanging. ben vervolgens terug gegaan naar het business center, weer mijn telefoon laten resetten (sinds ik geen nieuw toestel van hun kreeg) en weer na een uur deed zich hetzelfde probleem voor.
uiteindelijk contact opgenomen met apple care en binnen 3 dagen een nieuw toestel gekregen.

KPN, doe iets aan jullie service, want zo jaag je al je klanten weg.

KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-01-26 14:54:25Gerald
Gemiddelde score 
 
6.0
Levertijd 
 
8.0
Eenvoud installatie 
 
8.0
Snelheid internet 
 
5.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
8.0
Algemene Tevredenheid 
 
1.0
Gereviewd door Gerald    Januari 26, 2014

Ze hadden bij de scorebord ook het item tevreden over het product moeten zetten. Heb inmiddels een heel dossier bij KPN. Films die gewist worden, drie dagen het opnamepakket niet in gebruik. Voorruitspoelfunctie werkt niet goed. Heel vaak de modem opnieuw opstarten enz enz. Langen wachttijden bij belservice alleen maar sorry sorry. 3 keer al de moden ingeruild. Ben er klaar mee. We gaan op zoek naar wat anders.

KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-01-22 19:59:22susan arendsen
Gemiddelde score 
 
3.6
Levertijd 
 
6.0
Eenvoud installatie 
 
6.0
Snelheid internet 
 
2.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
2.0
Algemene Tevredenheid 
 
2.0
Gereviewd door susan arendsen    Januari 22, 2014

zeker de laatste tijd erg traag internet.
Vaak storingen in de experia box.
Kregen 2 maanden gratis film1, zien nu net op de rekening dat we gewoon 15 euro betalen ervoor.
Wij zijn as we speek op zoek naar een andere provider.

KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-01-21 05:51:10D. de Weijer
Gemiddelde score 
 
8.0
Levertijd 
 
6.0
Eenvoud installatie 
 
7.0
Snelheid internet 
 
9.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
10.0
Algemene Tevredenheid 
 
8.0
Gereviewd door D. de Weijer    Januari 21, 2014

Sinds kort overgestapt naar alles in 1 glasvezel van KPN. Tot nu toe super tevreden. Internet werkt snel en beeldkwaliteit TV is super. Ik was wel even bevreesd voor de installatie door de monteur gezien de slechte ervaringen die ik op internet las maar ook de installatie monteur heeft goed werk geleverd. Wel wat vragen gehad voor de helpdesk en ook daar snelle/goede reactie. Wat bij de installatie wel even lastig is, is als je tussen je KPN box en digitale ontvanger andere apparaten hebt hangen. Ik heb daar een router en NAS, dan is het wel even een gedoe om het weer goed te krijgen maar goed, dat ligt aan mijn persoonlijke netwerk en dus niet aan KPN. Ervaring tot nu toe? Doen....!

KPN Ervaringen 3-in-1 pakket2014-01-20 23:00:32Wansink
Gemiddelde score 
 
2.6
Levertijd 
 
1.0
Eenvoud installatie 
 
1.0
Snelheid internet 
 
4.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
6.0
Algemene Tevredenheid 
 
1.0
Gereviewd door Wansink    Januari 20, 2014

Slechte communicatie
Twee keer zelfde pakket bezorgd, ze blijven huisnummers verwisselen.
Nu ook twee keer factuur afgeschreven terwijl een pakket op ander huisnummer staat.
En er worden zenders 'gratis' aangeboden die achteraf betaald blijken te zijn.

 
Bekijk alle reviews van dit lid
 
Powered by JReviews