Caiway
KPN
NLE
Online
T-Mobile
Telfort
XS4ALL
Youfone
Ziggo

Ziggo Ervaringen 3-in-1 pakket

Opmerkelijk
 
6.9 (204)

Bezoekers-beoordelingen

204 beoordelingen

 
(46)
 
(59)
 
(51)
 
(39)
 
(9)
Algemene beoordeling 
 
6.9
 
7.4  (204)
 
7.1  (204)
 
6.6  (204)
 
7.5  (204)
 
5.7  (204)
Terug naar listing
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Levertijd
Wat vond u van de levertijd van de producten en/of diensten?
Eenvoud installatie
Hoe verliep de installatie?
Snelheid internet
Hoe bevalt de snelheid van internet?
Beeldkwaliteit televisie
Wat vindt u van de beeldkwaliteit van digitale televise?
Algemene Tevredenheid
Wat is uw algemene indruk van de geleverde producten en diensten?
Commentaar
204 resultaten - getoond 46 - 60  
« 1 2 3 4 5 6 ... »  
Sortering 
 
Algemene beoordeling 
 
6.6
Levertijd 
 
8.0
Eenvoud installatie 
 
6.0
Snelheid internet 
 
7.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
8.0
Algemene Tevredenheid 
 
4.0

Ben al 20 jaar bij ziggo en vrij tevreden over de diensten. Echter vind ik het zeer vreemd dat je als trouwe klant niet kunt meeprofiteren van de aanbiedingen die men heeft voor nieuwe klanten. Je kunt wel overstappen maar krijgt geen halvering kosten 1e halfjaar en er wordt ook nog eens aansluitkosten van maar liefst 17,50 berekend.
Voelt niet goed.....

Algemene beoordeling 
 
1.8
Levertijd 
 
1.0
Eenvoud installatie 
 
1.0
Snelheid internet 
 
4.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
2.0
Algemene Tevredenheid 
 
1.0

Hallo allemaal,
Ik wil even mijn ongenoegen uiten over de slechte communicatie die Ziggo erop na houd met haar vaste/nieuwe klanten.
Heb op 31-10-2015 mijn abonnement, bij Ziggo, omgezet naar Connect & Play Complete. Hierdoor zou ik een nieuwe modem en een Interactieve Horizon Mediabox krijgen. Heb hiervoor per email, op 31-10-2015, de bevestiging gekregen. In deze mail stond de startdatum van mijn nieuwe pakket op 14-11-2015. Want op die datum zou het pakket bij ons arriveren. Helaas was dat dus niet zo en heb ik meteen met Ziggo gebeld. Door vertraging (was dus al bekend bij Ziggo) werd de leverdatum 1 tot 7 werkdagen later, voordat het pakket bezorgd zou worden. Had fijn geweest als Ziggo dit per email aan haar klanten had vermeld, want nu moest ik zelf weer bellen. Heb toen een nieuwe afspraak gemaakt met een Ziggo-medewerker om alvast de monteur op 27-11-2015 te laten komen, want deze medewerker wist absoluut zeker dat mijn pakket er voor 25-11-2015 zou zijn (kreeg deze afspraak via de mail met excuses). Maar helaas weer geen nieuw pakket!!! Heb toen later, op het eind van de dag 24-11-2015, weer gebeld omdat je 2 dagen van te voren de monteur moet afbellen anders kost het je € 35 (voorrijkosten en arbeidsloon). Was wel fijn geweest als Ziggo dit per email had verteld, want nu moest ik zelf WEER actie ondernemen. Ook kreeg ik van Ziggo op 11-11-2015 een brief en een doos om de oude Modem op te sturen binnen 3 weken??? Dit kon ik dus niet doen
aangezien ik het nieuwe pakket nog niet had. Dit kost je dus 60 euro als je dit binnen 3 weken na aanvangsdatum 11-11-2015 niet doe!
Weer bellen met Ziggo en gelukkig werd mij verteld dat ik me niet aan deze afspraak hoefde te houden, aangezien ik ook nog geen nieuw pakket had. Ze wisten dus dat de leverdatum later zou zijn, maar je krijgt toch dan een brief om de oude modem op te sturen. Deze brief
had Ziggo dus beter niet kunnen versturen want het gaf weer onduidelijkheid bij mij. Er is in ons gesprek ook een nieuwe datum afgesproken voor de monteur nl. op 4-12-2015. Het nieuwe pakket zou er, voor die tijd, dan zeker zijn. (waar heb ik dat eerder gehoord???).
Hiervan zou ik dus een email krijgen, van deze medewerker, waarin dit bevestigd zou worden. Hij zou hem naar mijn eigen mail-adres versturen. (dus niet naar Ziggo email box). Vandaag op 25-11-2015 weer met Ziggo gebeld, want deze mail bleek dus toch in mijn Ziggo
email box te staan, maar ik had gisteren duidelijk aangegeven dat de email naar mijn eigen email-adres gestuurd zou worden. (communicatie?). Dus vandaag weer een derde medewerker van Ziggo gesproken en mijn ongenoegen geuit hoe het tot nu gegaan was!!!
Hij kon mij trouwens ook niet vertellen wanneer het nieuwe pakket zou arriveren en dat misschien de afspraak met hun monteur ook op
4-12-2015 niet door zou gaan. Dus al met al heb ik dus 2 dagen voor niks thuisgezeten om op het pakket te wachten en vele telefoontjes
moeten plegen, aangezien er vanuit Ziggo een erge slechte communicatie was en is!!!!! Dus nu moet ik maar afwachten of ik ruim een
maand later van mijn nieuwe pakket kan genieten of dat ik weer aan de bel moet trekken om de afspraak met hun monteur te verzetten
als het nieuwe pakket niet voor 4-12-2015 geleverd is. Misschien moet je eerst Kassa of Radar inschakelen, want dan kan het meestal wel goed geregeld worden, met dan nogmaals hun welgemeende excuses achteraf………….

Algemene beoordeling 
 
4.0
Levertijd 
 
4.0
Eenvoud installatie 
 
7.0
Snelheid internet 
 
4.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
3.0
Algemene Tevredenheid 
 
2.0

Sinds we horizon hebben medio oktober 2014 zijn wij al bezig om storingen op te lossen.
Diverse monteurs zijn er geweest, (nov 2014, nieuwe box en inname punt vervangen), december 2014 wederom nieuwe box voor boven. Storingen bleven. Wederom 2 maal een monteur binnen geweest. Kabel naar boven voor de zekerheid vervangen plus inname punt zat niet goed vast.
Juni 2015 nog steeds storingen, wederom nieuwe monteur geweest, kon niks vinden. Voor de zekerheid kabel beneden vervangen. Juli tot sept idem, weer 2 monteurs geweest niks kunnen vinden. Extra modem verwijderd en nu wifi op de horizon. Accespoint geplaatst.
Nov 2015 is er na de zoveelste keer een monteur geweest en nu weer buiten. Dit omdat alles binnen goed is en voor de zekerheid ook weer 2 kabels vervangen. Ook is er weer een horizon box vervangen.
Vandaag is er buiten het een en ander gedaan omdat er uiteindelijk af en toe een storing zichtbaar was. Signaal is nu sterker binnen.
Nu belde ik over hoe we dit nu gaan afhandelen. Tegemoetkoming van de jaar ellende. Kwam er kort op neer dat we al een keer wat gehad hadden (juli-sept) dus bot gezegd pech. Terwijl de vorige zei dat we er later nog wel naar zouden kijken, ook de monteur vanochtend.
En opeens is er ook niks meer zichtbaar qua storing van okt 2014 tot juni 2015.
Ik vind het bizar dat je bijna €80,- per maand betaald, een jaar storingen heb, avonden geen tv, geen on demand, slechte wifi, regelmatig uitvallen van de box en alles behalve de opgegeven download/upload snelheid die je zou moeten kunnen behalen.
En nu moet je maar blij zijn dat het "opgelost" is. Je praat over €1000,- en dan circa €150,- vergoeding. dat is niks vergeleken met alle ellende van een ondeugdelijk product.

Ik raad het af.
Is typische monopolie macht.

Algemene beoordeling 
 
10.0
Levertijd 
 
10.0
Eenvoud installatie 
 
10.0
Snelheid internet 
 
10.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
10.0
Algemene Tevredenheid 
 
10.0

Bij aanvraag abonnement werd het appartuur snel geleverd, namelijk al binnen een paar dagen. Bij installatie werd het ook gelijk geactiveerd en was erg simpel. Prachtig beeld en ik haal de beloofde Internersnelheid. Ik heb dit gemeten via speedtest. Ook tijdens "spitsuur" de beloofde snelheden. Klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam. Fijn ook dat veel extra diensten maandelijks opzegbaar zijn.

Algemene beoordeling 
 
10.0
Levertijd 
 
10.0
Eenvoud installatie 
 
10.0
Snelheid internet 
 
10.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
10.0
Algemene Tevredenheid 
 
10.0

Super tevreden over Ziggo. Ik zat eerst bij UPC wat nu dus Ziggo is geworden.
Sinds kort is er iets aangepast waardoor we alle zenders digitaal kunnen ontvangen zonder extra kastje of CI+ module. Dit gaat via DVB-C wat tegenwoordig op elke TV zit.
Super handig, en ook alle zenders op de juiste volgorde. Perfect gewoon.

Algemene beoordeling 
 
4.0
Levertijd 
 
5.0
Eenvoud installatie 
 
8.0
Snelheid internet 
 
3.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
3.0
Algemene Tevredenheid 
 
1.0

Zal ik ook eens mijn ervaring met Ziggo gaan opschrijven, ik moet het toch eens kwijt.

Ik was op zich redelijk tevreden met UPC (was destijds de enige optie). Maar ik kreeg wel wat problemen met de kabel, slechte tv kwaliteit, En ook online gamen zat er niet in. (Nu ben ik niet eens een echte gamer) Ik heb me er niet vreselijk druk om gemaakt, want de eerste mogelijkheid ging ik overstappen naar glasvezel. Dat beviel me super op mijn vorige woonplaatsen.
Ik heb mezelf een volledig abonnement aangemeten bij KPN, inclusief internet, bellen, televisie en nog 2 mobiele gsm abonnementen. Alles liep vlot, telefoonnummer goed overgenomen. Ik heb nog extra tevoren gebeld naar Ziggo (het was precies tijdens de fusie) of de afmelding etc. goed is verlopen. Dat was zo.

Toen ik inmiddels volledig bij KPN zat, werd er ineens alsnog geld van mijn rekening geschreven door Zigggo. Ik dacht nog dat dit mijn laatste afrekening was. Tot er een tweede keer werd afgeschreven, toen heb ik toch direct aan de telefoon gehangen. Wat bleek, konden hun niet vinden over het feit of ik het abonnement wilde opzeggen! Vroeg ik nog wat ze zelf dachten nadat zelfs mijn telefoonnummer werd overgenomen door KPN. Dat ik prima 2 abonnementen nodig heb ofzo? Dat was voor hun geen rede om alsnog met terugwerkende kracht mijn abonnement af te sluiten. Want er zijn mensen die dat hebben.
Dus moest opnieuw opzeggen, met een maand opzeg termijn.
Dus heb 3 maanden UPC/Ziggo betaald voor niets. 180 euro in totaal. Vandaar dat ik geen gelegenheid oversla op Ziggo af te raden bij wie dan ook.

Algemene beoordeling 
 
1.8
Levertijd 
 
3.0
Eenvoud installatie 
 
2.0
Snelheid internet 
 
2.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
1.0
Algemene Tevredenheid 
 
1.0

Ziggo heeft ca. 6 maanden geleden de frequenties veranderd van de digitale tv. Hierdoor is de beeldkwaliteit zeer slecht geworden. HD tv geeft alleen nog maar grote blokken/ strepen en het beeld blijft hangen. Ziggo gebeld die aan gaf dat het aan onze bekabeling zou liggen. Hierbij heb ik aangegeven dat de gehele bekabeling in ons huis 1 jaar geleden nieuw is aangelegd en dat het voor het wijzigen van de frequenties prima werkte. Ziggo heeft daarop een eigen kabel gestuurd die ik zou moeten gebruiken. Natuurlijk was er geen verschil zichtbaar. Internet is ook zeer traag (max. 3MB/s volgens Speedtest) ondanks dat ik in het centrum van een stad in Zuid-Holland woon. Ziggo geeft als advies het hele huis opnieuw te bekabelen (want daar zou het toch echt aan moeten liggen) of anders te wisselen van provider?!? Bijzonder....

Algemene beoordeling 
 
4.8
Levertijd 
 
8.0
Eenvoud installatie 
 
6.0
Snelheid internet 
 
3.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
3.0
Algemene Tevredenheid 
 
4.0

Ik was van KPN naar Ziggo overgegaan omdat er een snellere internet werd geadverteerd. Helaas was dat niet het geval, vooral wifi is ronduit slecht, vaak geen bereik, in tegenstelling met KPN, hoewel DSL.
Televisie zenders ontbreken vaak (melding - tijdelijk niet beschikbaar)
Bellen met de klantenservice duurt vaak meer dan tien minuten voordat je iemand aan de lijn krijgt, en ook nog geen oplossing.

Ga zaker weer opzeggen bij ziggo

Algemene beoordeling 
 
7.0
Levertijd 
 
9.0
Eenvoud installatie 
 
9.0
Snelheid internet 
 
3.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
9.0
Algemene Tevredenheid 
 
5.0

We begonnen met UPC, wat later Ziggo werd. We hebben nu het duurste abbonement met zelfs wat extra zenders..de box werd binnen een paar dagen geleverd, installatie was ik klaar mee binnen een kwartier..maar vanaf dat moment werd het minder. We hebben het snelste internet. Dit zegt niks want het bereik is vrij slecht en snel is het ook niet. Bovendien komt er nu zelfs reclame over je scherm heen als je het pas aanzet, met welke apps ze je aanraden en welke je het laatst gebruikt hebt etc. Hier zitten we totaal niet op te wachten, maar kan ook niet worden uitgezet. Jammer dat UPC is overgenomen door Ziggo..

Algemene beoordeling 
 
5.2
Levertijd 
 
7.0
Eenvoud installatie 
 
7.0
Snelheid internet 
 
3.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
7.0
Algemene Tevredenheid 
 
2.0

Niet om vrolijk van te worden.
Mijn modem was kapot, gebeld, ik zou in overleg de nieuwe AC router/modem krijgen.
Je raad het al, kreeg wel het zelfde merk opgestuurd de Technicolor, maar nier de AC draadloos variant, die wel beloofd was.
Geemailed en gebeld.
Dat ging wel vlot.
Ik werd gebeld, en er werd mij verteld :
Ja u valt helaas nog in het UPC gebied en daar worden deze nog niet geleverd.
Ik zeg wat ?
En ik zou er een krijgen ?
Ja het integreren van UPC naar zich kon nog wel 3 jaar duren !.
Ik zeg u kunt toch gewoon die modem naar mij laten opsturen vanuit het magazijn ?
Is toch gewoon in Nederland en ik ben toch nu bij Ziggo ?.
Nee dat kon dus niet.

Terwijl in ander deel van Nijmegen , wel al geleverd worden.
Nee dat kon niet waar zijn bleef hij volhouden.
Nee die kennis van mij liet hem zien en was ook bij Ziggo en had hem dus gewoon wel in dat deel van Nijmegen.

Ik vind dit diep triest en waardeloos als je zo behandeld word.

Algemene beoordeling 
 
3.6
Levertijd 
 
5.0
Eenvoud installatie 
 
7.0
Snelheid internet 
 
3.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
1.0
Algemene Tevredenheid 
 
2.0

Matig, had veel meer verwacht van de grootste provider van Nederland. Beeldkwalitiet is zeer slecht, totaal geen HD kwaliteit, om de zoveel tijd valt het beeld zelfs zomaar weg! Wij hebben het alles-in- 1 pakket (dus telefoon,internet en televisie) De snoeren van het internet kastje en het telefoon dock zitten allemaal op één ding aangesloten, en dus op één plek in het huis, totaal niet centraal, het één rataplan van snoeren bij ons, moet écht iets aan gedaan worden! Ook het digitaal menu op het televisie is zo sloom als wat!, zelfde geldt voor Horizen, werkt gewoon totaal niet! Opnemen: lukt ook niet!, Het beeld op pauzen zetten en terug spoelen werkt ook niet! En als laatst is het menu van Ziggo ook nog eens zéér onscherp.

Ik hoop zéér dat hier iets aan gedaan wordt,
Mvg

Algemene beoordeling 
 
10.0
Levertijd 
 
10.0
Eenvoud installatie 
 
10.0
Snelheid internet 
 
10.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
10.0
Algemene Tevredenheid 
 
10.0

Al jaren een stabiele en snelle internet verbinding, verder een uptime van zeker 99% wat zeer uitzonderlijk is voor een consumentenverbinding. Verder ook prima TV-kwaliteit en vriendelijke klantenservice.

Ga zo door!

Algemene beoordeling 
 
10.0
Levertijd 
 
10.0
Eenvoud installatie 
 
10.0
Snelheid internet 
 
10.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
10.0
Algemene Tevredenheid 
 
10.0

Zeer tevreden over alles. Vriendelijke monteur. Mooi beeldkwaliteit. Mijn complimenten.
Ziggo mag ook wel eens positief in het nieuws komen.

Algemene beoordeling 
 
8.6
Levertijd 
 
9.0
Eenvoud installatie 
 
9.0
Snelheid internet 
 
7.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
9.0
Algemene Tevredenheid 
 
9.0

Alles-in-1 pakket van Ziggo bevalt prima.
Dit hebben wij genomen op aanraden van onze buren.
Internet heb ik een 7 gegeven. Het is wel supersnel, maar de upload mag wel hoger.

Algemene beoordeling 
 
4.0
Levertijd 
 
1.0
Eenvoud installatie 
 
6.0
Snelheid internet 
 
6.0
Beeldkwaliteit televisie 
 
6.0
Algemene Tevredenheid 
 
1.0

Onlangs nieuwe ontvanger van Ziggo besteld, DE HORIZON VAN SAMSUNG. Kort daarna heb ik geprobeerd een abonnement van film1 aan mijn abonnement toe te voegen. Wat een drama, nog altijd niet te ontvangen. IK heb ze 4 a 5 keer hierover gebeld om dit door te geven en telkens hoorde ik via een callcenter dat het uiterlijk 3 werkdagen zou duren. Ik ben het zo zat dat ik ze vandaag heb laten weten er helemaal van af te zien. Ik regel wel wat anders. De mevrouw van Ziggo zei vanavond dat het gepland was voor 20 juni 2015. Ik neem aan dat ze 2015 bedoelde, want het jaartal zei ze er niet bij. WAT EEN PRUTSERS.

204 resultaten - getoond 46 - 60  
« 1 2 3 4 5 6 ... »